OČAJNI RONALDO SE VIŠE NIJE MOGAO SUZDRŽATI: "Sve je laž, imam sve zabilježeno, imajte to na umu..."

Sada se konačno oglasio, i to u komentaru na post na svom Instagram profilu, na kojem ga prati gotovo pola milijarde ljudi.

  • Sport

  • 17. Avg. 2022  17. Avg. 2022

  • 0

Cristiano Ronaldo je prekinuo šutnju otkako Jorge Mendes, agent superzvijezde Ronalda nudi ostalim velikanima samo godinu dana nakon što se vratio u klub u kojem se proslavio.

Ronaldova 24 gola u povratničkoj sezoni nisu bila dovoljna za prekid katastrofalnog niza Uniteda, koji opet nije osvojio nijedan trofej, a prvenstvo je završio na tek šestom mjestu. Od prvaka Cityja imao je čak 35 bodova manje, dok mu je do četvrte pozicije, posljednje koja vodi u Ligu prvaka, nedostajalo velikih 13 bodova. 

Krajem prošle sezone Ronaldo se nije ni trudio sakrivati da je ljutit zbog nekvalitete i limitiranosti suigrača, što je početkom ove sezone kulminirala porazima u obje prvenstvene utakmice.

Sada se konačno oglasio, i to u komentaru na post na svom Instagram profilu, na kojem ga prati gotovo pola milijarde ljudi.

"Znat ćete istinu kada uskoro dam intervju u kojem ću reći sve. Mediji govore same laži. Imam svesku u koju posljednjih mjeseci skupljam dokaze o tome. Od 100 vijesti koje su napisane o meni samo pet ih je bilo istinito. Imajte to na umu kada čitate šta pišu o meni."

alt 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...