ODUŠEVILA MLAĐU POPULACIJU: Premijerka Finske u nonšalantnoj modnoj kombinaciji za muzički festival (FOTO)

Poput mnogih učesnika festivala, i Sanna je stavila velike sunčane naočale na lice koje su skoro pa obavezni dodatak na takvim događanjima.

  • Žena

  • 17. Avg. 2022  17. Avg. 2022

  • 0

Sanna Marin, 36-godišnja finska premijerka koja kad je 2019. stupila na dužnost predsjednice vlade sa svoje 34 godine postala najmlađa premijerka na svijetu posjetila je popularni festival muzike u Helsinkiju. Marin je postala viralni hit svojom Twitter fotografijom na kojoj pozira s prijateljicom, a posebnu pažnju privukla je modnom kombinacijom u kojoj se uputila na Flow Music Festival. Za ovu priliku, navodi Tportal.hr, premijerka je odabrala šljokastu mini haljinu koju je poput modne profesionalke stegnula crnim kožnim remenom i tako naglasila struk. Kombinirala ju je crnim niskim čizmicama u kojima je mogla neometano plesati cijelu noć te uparila crnom pismo torbicom. 

 Poput mnogih učesnika festivala, i Sanna je stavila velike sunčane naočale na lice koje su skoro pa obavezni dodatak na takvim događanjima.

Finska mlada političarka prije samo mjesec dana bila je u publici još jednog festivala, a tada je na sebe odjenula vruće hlačice i pokazala se u pravom rokerskom izdanju u kakvom je dosad nismo vidjeli. 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...