ŠALU NA STRANU: Evo šta kaže Elon Musk o kupovini Manchester Uniteda?

Musk je nekoliko sati ranije objavio da kupuje Manchester United, što je izazvalo lavinu komentara među korisnicima Twittera.

  • Sport

  • 17. Avg. 2022  

  • 0

Elon Musk, jedan od vodećih svjetskih poduzetnika i investitora, rekao je da ne planira kupiti engleski fudbalski klub Manchester United, nekoliko sati nakon što je izazvao pomamu na Twitteru.

“Ne, ovo je dugotrajna šala na Twitteru. Ne kupujem nikakve sportske timove”, odgovorio je Musk rano u srijedu na pitanje korisnika Twittera da li je ozbiljan u namjeri da preuzme posrnuli engleski fudbalski tim.

"Mada, kada bi bio u pitanju bilo koji tim, bio bi to Manchester United. Oni su bili moj omiljeni tim dok sam bio klinac", dodao je.

Musk je nekoliko sati ranije objavio da kupuje Manchester United, što je izazvalo lavinu komentara među korisnicima te društvene mreže.

Njegova objava uglavnom je prihvaćena sa skepticizmom, s obzirom na njegovu istoriju zbunjujućih i neobičnih izjava na toj platformi.

Međutim, objava je pojedinim navijačima Uniteda nezadovoljnim klupskim rezultatima i vođenjem kluba dala tračak nade.

Navijači Manchester Uniteda protestovali su posljednjih godina protiv američke porodice Glazer, koja je klub kupila 2005. godine pozivajući ih da prodaju klub, prenosi Anadolu Agency (AA).

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...