U BAYERNU PONOSNI NA SVOG IGRAČA: "Kada bi ga sada neko želio kupiti, morao bi platiti skoro 150 miliona eura!"

U prve tri ovosezonske službene utakmice za Bayern je postigao četiri gola i ostvario jednu asistenciju. 

  • Sport

  • 17. Avg. 2022  

  • 0

Penzionisani njemački nogometaš Lothar Matthäus vjeruje kako je Bayernov 19-godišnji Jamal Musiala izniman talent. "Musiala je budućnost kluba i, također, nevjerojatno popularan lik. Musiala radi razliku i zabija više golova", rekao je Matthäus za njemački Sky.

"Kada bi ga sada neko želio kupiti, morao bi platiti skoro 150 miliona eura. Ali to nije problem jer sigurno nije na prodaju", smatra Matthäus o mladom ofanzivnom veznjaku čiju vrijednost Transfermarkt procjenjuje na 65 miliona eura i kojem ugovor s minhenskim klubom vrijedi do 2026. godine.

Musiala se mlađim uzrastima Bayerna pridružio 2019. godine, stigavši iz Chelseaja, dok je ranije igrao za Southampton. Ima dvojno, njemačko-englesko državljanstvo, ali je prošle godine odlučio nastupati za A reprezentaciju Njemačke, iako je ranije igrao za mlade engleske reprezentacije. U prve tri ovosezonske službene utakmice za Bayern je postigao četiri gola i ostvario jednu asistenciju. 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...