UDOBNO I PRAKTIČNO: Modni spoj Jennifer Lopez idealan za ovaj period godine (FOTO)

Jennifer Lopez pokazala je kako bezvremenski klasik spojiti s povratničkim trendom i tako dobiti udoban i praktičan stilski spoj.

  • Žena

  • 18. Avg. 2022  

  • 0

Ljeto je uskoro gotovo, a jesen stiže. Iako ćemo sigurno još uživati u sunčanom vremenu, to znači da laganu odjeću nećemo još pospremiti na dno ormara.

Tako razmišlja i Jennifer Lopez koja je u New Yorku otišla u shopping u vrlo jednostavnom, ali cool outfitu.

Fokus njezine modne kombinacije bila je bijela košulja, svestrani komad koji obožavamo nositi u svim prilikama na više različitih načina. Oversize košulju odjenula je na sive biciklističke hlačice i tene brenda Off-White.

image

Jennifer Lopez

Biciklističke hlačice ili bicke povratnički su trend idealan za ljeto, šetnju uz more ili obavljanje svakodnevnih poslova, no ipak ih ne biste trebali nositi na posao jer su previše ležerne.

No, u spoju s bijelom košuljom savršene su za prijelazno razdoblje kada više nije 30 °C, a sunce je još uvijek visoko na nebu. Oversize bijelu košulju možete spojiti sa širokim trapericama i kratkim topom ili pak špicericama i mokasinama za cool poslovni look, navodi Gloria.hr. 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...