NEVJEROVATNO: Radovan Višković saznao koje je Lana Pudar nacionalnosti, evo šta najavljuje u Mostaru…

Nevjerovatno je koliko političara u BiH pokušava preuzeti zasluge za uspjehe sjajne mostarske plivačice.

  • Mini market

  • 19. Avg. 2022  

  • 4

Premijer bh. entiteta Republika Srpska Radovan Višković čestitao je najboljoj bh. plivačici Lani Pudar osvajanje zlatne i bronzane medalje na Evropskom plivačkom prvenstvu u Rimu.

„U ime Vlade Republike Srpske i svoje ime, upućujem vam, draga Lana, najsrdačnije čestitke povodom osvajanja zlatne i bronzane medalje na Evropskom plivačkom prvenstvu u Rimu. Vašim veličanstvenim uspjehom dostojnim divljenja, učinili ste ponosnim sve nas u Republici Srpskoj i BiH, a vrhunski rezultati koje konstantno ostvarujete stavljaju vas, već sada, u sam vrh evropskog i svjetskog plivanja. Uvjeren da je pred Vama blistava sportska karijera, želim Vam dobro zdravlje i još mnogo velikih pobjeda, na radost svih nas“, navodi se u čestitki premijera Radovana Viškovića.

Kako je najavljeno, Višković će u Mostaru, u prostorijama Kancelariji Vlade RS-a organizirati svečani prijem za Lanu Pudar, najavljeno je iz SNSD-a.

Nevjerovatno je koliko političara u BiH pokušava preuzeti zasluge za uspjehe sjajne mostarske plivačice. Donedavno su odbijali financijski pomoći Lanu Pudar, poput Čovićevog premijera Nevenka Hercega, a danas joj šalju čestitke i kite se tuđim uspjesima.

Tako je i premijer RS-a saznao koje je nacionalnosti najbolja bh. plivačica pa sad pokušava iskoristiti priliku za vlastitu i promociju Dodikovog SNSD-a. Ne treba zaboraviti ni činjenicu da su do jučer Lanine rezultate i vijesti o brojnim medaljama u širokom luku zaobilazili mediji pod kontrolom Milorada Dodika, a danas joj premijer organizira svečane prijeme.

(SB)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...