MJESEC DANA NAKON IZGOVORENOG "DA" U VEGASU: Ben Affleck i Jennifer Lopez ovog vikenda najavljuju spektakl (FOTO)

Uoči velike proslave par je viđen u velikoj porodičnoj kupovini te su odradili posljednje pripreme pred slavljenički vikend.

  • Show

  • 19. Avg. 2022  

  • 0

Mjesec dana nakon što su jedno drugom izgovorili sudbonosno "da" Jennifer Lopez i Ben Affleck odlučili su prirediti veliko trodnevno vjenčanje za svoju porodicu i prijatelje.

Slavni par ovoga će vikenda proslaviti svoj veliki dan, a kako prenosi Daily Mail, bit će to trodnevno slavlje dostojno naslovnica svjetskih tabloida. Njihova "intimna zabava za porodicu i prijatelje" započet će večerašnjom probnom večerom, zatim će se nastaviti ceremonijom u subotu, a slavljenički vikend zaključit će roštiljem i piknikom u nedjelju.

Ceremonija će se održati na Affleckovom imanju u Riceborou u Georgii, a neke od zvijezda na popisu gostiju slavnog para su i Matt Damon, Jimmy Kimmel, Casey Affleck i Drea de Matteo. Također, očekuje se da će Jennifer nositi vjenčanicu Ralpha Laurena, a ona je ranije nagovještavala i da će to biti haljina koju je nosila u jednom od svojih starih filmova.

Romansu su obnovili prošle godine

Uoči velike proslave par je viđen u velikoj porodičnoj kupovini te su odradili posljednje pripreme pred slavljenički vikend. Par je bio ležerno odjeven, a Jennifer je pokazala svoju povezanost s djecom svoga supruga držeći se s njegovim 10-godišnjim sinom Samuelom za ruke, prenosi Index.

Jennifer je, podsjetimo, dan nakon vjenčanja koje se održalo 16. jula objavila da se udala za Afflecka, svoju dugogodišnju ljubav. 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...