STRAVIČNA TRAGEDIJA U TURSKOJ: Kamionom pokosio ljude na punoj pijaci (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Poginulo je najmanje osam osoba, među kojima su i djeca, a veliki broj ih je povrijeđeno

  • Hronika

  • 20. Avg. 2022  20. Avg. 2022

  • 0

Nakon nesreće u Gaziantepu u okrivu koje je 16 osoba izgubilo život, a 21 povrijeđena, još jedna tragedija zadesila je Tursku. U okrugu Derik, mjesto Mardina dva kamiona su izgubila kontrolu nad vozilom zbog kočnica i završila na pijaci punih ljudi. Poginulo je najmanje osam osoba.

Kako javljaju turski mediji, nesreća se dogodila u blizini benzinske pumpe. Kamionu je zakazala kočnica i udario je u dva vozila ispred sebe. Dok su radnici Hitne pomoći i građani pružali pomoć unesrećenima, naletio je drugi kamion koji se zabio u kafeteriju i ekipu Hitne pomoći, javlja Hurriyet i TRT.

Poginulo je najmanje osam osoba, među kojima su i djeca, a veliki broj ih je povrijeđeno.

Upozoravamo da je snimak uznemirujući:

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...