ISPLIVALI DETALJI SA SJEDNICE PREDSJEDNIŠTVA BiH: Dodik "montirao" zastavu bh. entiteta RS i glasao podižući tri prsta

Sjednica Predsjedništva BiH održana je online, a Dodik se uključio iz Banje Luke

  • Politika

  • 24. Avg. 2022  

  • 12

Savjetnik člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine Radovan Kovačević, objavio je da je Milorad Dodik ispunio obećanje da će na sjednicu Predsjedništva unijeti zastavu RS.

“Ispunio je i to obećanje. Zastava RS na sjednici Predsjedništva BiH”, objavio je Kovačević na Tviteru.

Sjednica Predsjedništva BiH održana je online, a Dodik se uključio iz Banje Luke, što znači da on ipak nije unio zastavu u zgradu Predsjedništva BiH. Zastava RS bila je iza Dodikovih leđa, a on je sjedio u Banjoj Luci. Osim toga, Dodik je glasao podižući tri prsta.

Dodik je prije nego što je postao član Predsjedništva BiH rekao da neće ući u Predsjedništvo ako tamo ne bude zastava RS.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 12

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...