"LIPO MI JE...": Nina Badrić opet zavodi fotografijama s plaže, godi joj boravak na otoku (FOTO)

Pjevačica Nina Badrić već neko vrijeme odmara se u Jelsi na otoku Hvaru, gdje ljetuje dug niz godina. Lijepa Zagrepčanka ne krije koliko joj godi boravak na otoku, a ne prestaje nizati fotografije na kojima ističe novu istesanu figuru.

  • Show

  • 31. Avg. 2022  31. Avg. 2022

  • 0

Da je zadovoljna u vlastitoj koži, da se sjajno osjeća i da zrači, Nina Badrić pokazuje svakom novom objavom na Instagramu.

Svojim ljetnim fotografijama, na kojima je do izražaja došla njezina nova fit linija, Nina oduševljava javnost. Novim setom fotografija sa stjenovite plaže, na kojoj pozira u bijelom kupaćem kostimu, ponovo je pokazala kako se istesala i kako sjajno izgleda u 51. godini života.

'Lipo mi je, lipo mi je', poručila je Nina ispod svojih objava u kojima redovito daje do znanja da joj boravak na voljenom otoku godi. 'Još jedan dan u raju', 'Knjiga, kiša, kupanje po kiši, vožnja biciklom po otoku, popodnevni snack i pjesma, zar je voljeti grijeh', 'Najljepši period ljeta'.

Otok polako ispraća zadnje goste, plaže su skoro puste, more se rashladilo taman koliko treba. Kradem ljeto jeseni dok je mozak na paši, a i rimuje se', samo su neki od njezinih opisa putem društvenih mreža posljednjih dana.

U njima najviše hvali svoju Jelsu, mjesto na kojem ljeti boravi dug niz godina, gdje ima kuću i gdje njezina porodica dolazi odmarati se i stvarati nove uspomene iz sezone u sezonu, navodi Tportal.hr. 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...