ODGOVORILA NA PITANJA OBOŽAVATELJA: Madonna 'žali' što se udala dva puta - "Jedino što me drži..." (VIDEO)

Tokom intervjua otkrila je da joj je trenutno najdraža opsesija - seks te je priznala da kad ne bi bila pjevačica, bila bi učiteljica.

  • Show

  • 01. Sep. 2022  01. Sep. 2022

  • 1

Muzička ikona Madonna odgovorila je na 50 pitanja obožavatelja u novom videu na svom YouTube kanalu te poprilično iznenadila svojom brutalnom iskrenošću.

Na pitanje za čime žali, pjevačica je odgovorila k‘o iz topa: ‘Što sam se udala, oba puta!’.

Madonna je bila u braku s holivudskim glumcem Seanom Pennom od 1985. do 1989. i s britanskim redateljem Guyem Ritchiejem od 2000. do 2008.

Ima kćer Lourdes (25) s kubansko-američkim glumcem Carlosom Leonom, sina Rocca (22) s Ritchiejem, a posvojila je Mercy (16), Davida (16) te blizanke Estere i Stelle (10).

Tokom intervjua otkrila je da joj je trenutno najdraža opsesija - seks te je priznala da kad ne bi bila pjevačica, bila bi učiteljica.

Na pitanje kako nastavlja pronalaziti inspiraciju u svijetu koji se toliko promijenio od početka njezine karijere, Madonna je rekla da ‘ako ste znatiželjna osoba i obraćate pažnju na život, nikada nećete prestati biti inspirirani‘.

Sedmerostruka dobitnica Grammyja također je izjavila da bi voljela sarađivati ​s američkim reperom Kendrickom Lamarom prije nego što je priznala da je najteži dio rada na njenom nadolazećem biografskom filmu bilo to što je morala ‘utrpati‘ cijeli život u dugometražni film.

Kasnije je pripisala zasluge seksu te izjavila da ju je on držao da ide dalje, a također je priznala da bi voljela ponovno raditi s Britney Spears, 19 godina nakon izdavanja njihova hita ‘Me Against The Music‘, prenosi Jutarnji.hr.

Madonna je prethodno priznala da se u braku s Ritchiejem nije mogla ‘izraziti‘ kao umjetnica.

"Nekada sam se osjećala zatvoreno. Nije mi bilo dopušteno da budem ono što jesam, rekla je za The Sun 2015. te nadodala da čovjek treba ‘pronaći nekoga tko prihvaća ono što druga osoba jest".

Prethodno je izjavila da bi radije da je ‘pregazi voz‘ nego ponovno prošetala do oltara.

U međuvremenu, Ritchie je jednom prilikom za časopis Details rekao da njihovo zajedničko vrijeme nije nešto za čim žali jer voli svoju djecu koja su plod toga braka.

Davne 1991. Madonna je pak Seana Penna nazvala ‘ljubavlju svoga života‘, a par je tokom godina održavao prijateljski odnos.

Ona trenutno izlazi s 41 godinu mlađim manekenom Andrewom Darnellom (23).

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...