PRVI DAN ŠKOLE: Odgovor djevojčice na pitanje "koji ti je omiljeni predmet" slatko je nasmijao sve (VIDEO)

Ako želite iskren odgovor, uvijek je najbolje pitati dijete, jer će dati najiskreniji odgovor.

  • Zabava

  • 01. Sep. 2022  

  • 0

Prvi dan škole je na kraju dana najstresniji za roditelje. Mališani, uglavnom se raduju što će se vidjeti sa drugarima ili upoznati nove.

U prilogu televizije "Prva" u emisiji "150 minuta" osnovci su davali odgovor na jednostavno pitanje koji im je omiljeni predmet?

Ako želite iskren odgovor, uvijek je najbolje pitati dijete, jer će dati najiskreniji odgovor. 

Djevojčica koja je postala miljenica korisnika društvenih mreža, poslije dvije-tri sekunde razmišljanja na pitanje novinarke – koji joj je omiljeni predmet, kratko i jasno je odgovorila – sveske.

"Ovo je najtačniji odgovor", "A ja kad sam pitala sina koji mu je omiljeni predmet u školi rekao je – stolica. Djeca znaju”, “Pa, dobro je rekla”, “Ovo je pobjeda”, samo su neki od brojnih komentara na društvenim mrežama, prenosi Žena Blic.

U nastavku poslušajte njen presimpatični odgovor.

Radiosarajevo.ba 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...