S DVOJICOM POSLOVNIH PARTNERA: Ministar unutrašnjih poslova RS-a Dragan Lukač ušao u posao sa nekretninama

Registracija preduzeća nedavno je okončana u Okružnom privrednom sudu u Banjaluci, a njegov direktor biće Predrag Uzelac, koji je ujedno i suvlasnik.

  • Mini market

  • 01. Sep. 2022  01. Sep. 2022

  • 0

Ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač ulazi u biznis sa nekretninama.

On je jedan od trojice partnera koji su nedavno osnovali preduzeće “Lur Invest” koje će se baviti izgradnjom i prodajom stanova, saznaje portal CAPITAL.

Registracija preduzeća nedavno je okončana u Okružnom privrednom sudu u Banjaluci, a njegov direktor biće Predrag Uzelac, koji je ujedno i suvlasnik.

Sjedište je prijavljeno u Ulici Nenada Kostića u Banjaluci, na istom broju gdje su i Uzelčeve firme “Grand Company” i “Euro Vending”.

Uzelac je i potpredsjednik Kinološkog saveza Republike Srpske, a sa Lukačem ga veže i strast prema lovu i rodni Petrovac.

Pored njih dvojice u ovaj posao je ušao i vlasnik hotela “Talija” Đurađ Regodić, koji je takođe u prijateljskim, a neki tvrde i kumovskim vezama sa Lukačem.

Inače, glavna djelatnost “Lur Investa” je zavedena pod šifrom 41.10., a to je Organizacija izvođenja projekata za zgrade.

Tačnije, kako nam je nekoliko stručnjaka pojasnilo ova djelatnost podrazumijeva da firma može da se bavi stanogradnjom bez svoje operative, odnosno angažujući druge podizvođače.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...