BH. GRAD OKOVAN TUGOM: Preminula 26-godišnja djevojka, iza sebe ostavila roditelje, brata i sestre

Iza Zemke su ostali otac, majka, brat i dvije sestre.

  • Hronika

  • 03. Sep. 2022  03. Sep. 2022

  • 2

Tužna vijest dolazi iz Novog Travnika gdje je preminula 26-godišnja djevojka Zemka Petak.

Ovu informaciju objavio je džemat Lisac na svojoj Facebook stranici, što je izazvalo mnoštvo reakcija šokiranih sugrađana, prijatelja i poznanika.

"Svi smo Allahovi i Njemu se vraćamo. Allahovom voljom sutra ćemo na bolji i ljepši svijet ispratiti dvoje naših džematlija, našu Petak Zemku i našeg Belegić Seada. Allaha molimo da se njihovim dušama smiluje, oprosti im grijehe, sačuva kaburskog azaba i podari lijepi džennet, a njihovim porodicama podari sabura", piše u objavi.

alt

Iza Zemke su ostali otac, majka, brat i dvije sestre.

Jedan od njenih posljednjih Facebook statusa ticao se životnih poruka i mudrosti:

U životu voli onoliko koliko osjećaš da te vole… Daj onoliko koliko možeš, iskoristi lijepe trenutke i uživaj… Jer vrijeme ne možemo da vratimo, a toliko puta želimo… Život je ponekad surov a mi sami upravljamo njime… Zato smo i odgovorni za naše postupke… Najlakše se izgubi ono što vrijedi, a da toga nismo ni svjesni…. Budi ono što jesi, vjeruj u sebe i slušaj svoje srce…

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...