ŠOKANTNA SAZNANJA ZLATKA MILETIĆA: „Policijske agencije u Bosni i Hecegovini pod direktnom su stranačkom kontrolom, bojim se eskalacije do kraja godine…“

Miletić je komentirao i rusku invaziju na Ukrajinu, te govorio o teškoj zimi koja zbog svega očekuje građane Bosne i Hercegovine.

  • Vijesti

  • 04. Sep. 2022  04. Sep. 2022

  • 8

Poštenjem Za nove generacije, Zlatko Miletić , kandidat za Zastupnički dom PSBiH bio je gost programa Face televizije.

“Ako nacionalisti ostanu na vlasti, bit će bahatiji i bezobrazniji, a od BiH neće biti ništa”, kazao je Miletić te dodao:

„Ubijeđen sam u to da u BiH ima puno vrijednih i dobrih ljudi. Za nove generacije imaju ukupno 51 kandidata, od čega 45% mladih, 50% žena i 75% osoba koje se nisu bavile politikom.

Uvjeravam vas da svako od njih zaslužuje vašu pažnju i da će sve učiniti da svim građanima u ovoj zemlji bude bolje“, rekao je on.

Miletić je komentirao i rusku invaziju na Ukrajinu, te govorio o teškoj zimi koja zbog svega očekuje građane Bosne i Hercegovine.

Bojim se eskalacija do kraja godine, Rusija je pritisnuta uz zid“, kazao je Miletić.

„Policijske agencije u Bosni i Hercegovini nalaze se pod direktnom stranačkom kontrolom. Ništa ne rade“, kazao je Miletić, upozorivši na vrlo mali broj riješenih predmeta od strane Tužilaštva BiH.

Pogledajte video.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 8

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...