SLIKE KOJE OBILAZE SVIJET: Pogledajte fotografije slavlja košarkaša Bosne i Hercegovine sa navijačima u Kelnu (FOTO + VIDEO)

Kapiten Miralem Halilović popeo se na tribinu kako bi zajedno s navijačima BiH zapjevao pjesme.

  • Sport

  • 04. Sep. 2022  

  • 2

Košarkaši Bosne i Hercegovine napravili su čudo savladavši aktuelnog evropskog prvaka Sloveniju rezultatom 97:93, a nakon toga napravili pravu "ludnicu" u Kelnu, piše Klix.ba.

BiH je nošena fantastičnom podrškom s tribina uspjela doći do druge pobjede u trećem kolu grupne faze Eurobasketa, što znači da imamo velike šanse za plasman dalje.

Nakon velike pobjede uslijedilo je fenomenalno slavlje u Lanxess dvorani u Kelnu gdje je od 15.718 gledalaca (po službenom FIBA zapisniku) više od polovina bilo fanova BiH.

Kapiten Miralem Halilović popeo se na tribinu kako bi zajedno s navijačima BiH zapjevao pjesme. Ogrnut šalom izazvao je erupciju oduševljenja naših navijača.

Pridružili su mu se i ostali bh. reprezentativci i priredili kadrove za pamćenje. Sigurno je da će slike iz Kelna obići svijet i ostati urezane u srca svih fanova naše zemlje.

Podsjetimo, slavlje bh. košarkaša počelo je zapjevanom pjesmom "Bosnom behar probeharao" ispred TV kamera.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...