NAJVJEROVATNIJE NAORUŽAN: GSS prekinuo potragu za nestalim muškarcem od Neuma

Potraga prelazi ingerenciju GSS-a.

  • Hronika

  • 05. Sep. 2022  

  • 0

Pripadnici GSS-a u BiH prekinuli su potragu za nestalim muškarcem u neumskom zaleđu, tačnije u mjestu Glumine koji je posljednji put viđen prije tri dana, potvrdio je sinoć za Hercegovina.info predsjednik GSS BiH Zdenko Marić.

Potraga prelazi ingerenciju GSS-a.

- Donesena je odluka da se prekine s potragom za nestalom osobom. Prema prikupljenim informacijama došli smo do saznanja da se radi o psihotičnoj osobi, koja je najvjerojatnije naoružana. To prelazi našu ingerenciju i to je sada stvar policije koju smo o svemu obavijestili, rekao je Marić.

Podsjećamo, u mjestu Glumina na području općine Neum, nestao je Nikola Prkačin (1963).

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...