ANĐA JOLIE ZNA ZNANJE: Kombinacija koja spašava kada ne znate šta obući

Upravo je to ono što i Angelina redovito radi - bira komade s kojima ne može pogriješiti. Crne hlače i bijela majica uistinu su ziheraško izdanje u kojem baš sve dame izgledaju dobro, bez obzira na oblik figure i konfekcijsku veličinu.

  • Žena

  • 07. Sep. 2022  

  • 0

Nakon što je s 14-godišnjim sinom Knoxom Leonom odradila kupovinu biljaka za njihov dom u losanđeleskoj četvrti Los Feliz, Angelina Jolie otišla je u šoping i s 18-godišnjim sinom Paxom Thienom. Ovaj put uputila se u jedan lokalni pet centar. S obzirom na to da su Angelina i Pax iz njeg izašli i s krevetom za pse, njeni obožavatelji sada pretpostavljaju kako je Angelina nabavila kućnog ljubimca.

 

Angelina Jolie u kupoviniAngelina Jolie u ležernoj i udobnoj kombinacijiAngelina Jolie+1Angelina Jolie

Je li njena porodica stvarno postala bogatija za jednog maznog člana ili je možda u pitanju bila kupovina poklona za nekog drugog još uvije ne znamo, ali znamo da je Angelina za ovaj izlazak opet odabrala vrlo udobnu odjevnu kombinaciju.

Angelina Jolie u kupoviniAngelina Jolie u kupovini (Foto: Profimedia)

Ili bolje rečeno spasonosnu. U nabavku je otišla u crnim hlačama ravnog kroja od materijala s visokim sjajem i klasičnom bijelom majicom kratkih rukava. Kombinirala ih je s crnim natikačama i velikom crnom torbom modne kuće Saint Laurent.

Kada ne znamo šta obući, a ne da nam se ni previše kopati po ormaru, najbolje rješenje su jednostavne i nosive odjevne kombinacije sastavljene od klasičnih komada.

 

Angelina Jolie u ležernoj i udobnoj kombinacijiAngelina Jolie u ležernoj i udobnoj kombinaciji (Foto: Profimedia)

Upravo je to ono što i Angelina redovito radi - bira komade s kojima ne može pogriješiti. Crne hlače i bijela majica uistinu su ziheraško izdanje u kojem baš sve dame izgledaju dobro, bez obzira na oblik figure i konfekcijsku veličinu.

Naravno, može se prilagođavati različitim stilovima uz dodatak cipela po vlastitom odabiru poput salonki, gležnjača ili tenisica, a potom i nadograditi sakoom, jaknom ili drugim komadima.

(Zadovoljna.hr)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...