FRKA U NOVOM PAZARU: Da li je domaćin pokraden od Crvene Zvezde? (VIDEO)

Šta se sve izdešavalo ovog popodneva u Novom Pazaru

  • Sport

  • 11. Sep. 2022  

  • 0

Fudbaleri Crvene zvezde uspjeli su savladati Novi Pazar u 11. kolu Superlige Srbije sa 2:1, čime su se osamostalili na prvoj poziciji. Pored izuzetno zanimljive utakmice, meč je obilježila i frka koja je nastala odmah po završetku utakmice.

Vidjele su se čarke i tokom meča u nekoliko navrata, bilo je tu oštrijih duela ali se činilo kao da sudija Miloš Milanović sve drži pod kontrolom. Čitava situacija je eskalirala u 88. minutu, kada je Aleksandar Pešić postigao gol za vođstvo i pobedu od 2:1.

Tada je već došlo do nešto većih čarki i sukoba, Pešić je psovao, Borjan je otrčao da se obračunava s nekim, dok je Aleksandar Katai bio taj koji je smirivao situaciju. Međutim, to nije bilo sve. Dok su Vladimir Gaćinović, trener Novog Pazara, kao i Miloš Milojević, trener Zvezde, davali izjave, usledio je haos ispred tunela.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...