GORICA DODIK OŠTRO O JELENI TRIVIĆ: "Nije je sramota da pravi predizborne spotove na tuđim grobovima"

"E, zamislite na šta je ova žena spremna, kakvo je to stanje uma, koje je to odsustvo srama", kaže o Jeleni Trivić Gorica Dodik.

  • Politika

  • 12. Sep. 2022  12. Sep. 2022

  • 0

Gorica Dodik, kćerka predsjednika SNSD-a Milorada Dodika oglasila se na Twitteru o slučaju ubistva Davida Dragičevića i o kandidatkinji PDP-a za predsjednika bh. entiteta RS Jeleni Trivić.

"Ne volim da se sjećam ovog perioda, mučnog prije svega za roditelje nastradalog momka, koji su iskorišćeni na najgori mogući način od ovih opozicionih lešinara", objavila je Gorica Dodik.

"Sve što se izgovorilo tada od tih istih roditelja bilo je razumljivo, ali bljuvotine izgovorene iz usta ovih fantastičnih glumaca, njihovih sapatnika samo do izbora, e to ne da nije razumljivo, nego se pitam da li se boje Boga. Vjerujem da ne, jer neko ko može gaziti preko mrtvih ne vjeruje ni u šta, sem u sebe i svoj interes, pri tom se Jelena klela u svoj život kada je izgovarala laži", dodala je Gorica u seriji tweetova.

"E, zamislite na šta je ova žena spremna, kakvo je to stanje uma, koje je to odsustvo srama. I što je najgore, ni danas je nije sramota da pravi predizborne spotove na tuđim grobovima. Tada je pogazila obećanje i pokazala svoje pravo lice, dublje da potone ne može", zaključila je Gorica Dodik.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...