PREDIZBORNI SKUP NES-a U ČAPLJINI: "Imamo najmlađu listu, koju čine brojni magistri, inžinjeri, doktori i doktoranti"

Nakon Stoca impozantan skup NES-a u Čapljini.

  • Politika

  • 12. Sep. 2022  12. Sep. 2022

  • 0

Narodni evropski savez (NES) održao je predizbodni skup u Čapljini a tom prilikom oglasili su se na svojoj Facebook stranici.

Njihov status prenosimo u cijelosti:

Pobjednička atmosfera se osjetila na predizbornom skupu NES - regija Hercegovina u Čapljini. 

Nakon Stoca impozantan skup NES - a u Čapljini.

Pred nekoliko stotina prisutnih u svojstvu domaćina obratili su se Kenan Dedić diplomirani politolog, Branka Ekmečić najbolji student u FBiH i uskoro magistar ekonomskih nauka, Emina Bojčić profesor Turskog jezika i književnosti, Amela Kodrić diplomirani ekonomist.

Poruka skupa je bila da NES ima najmlađu listu, koju čine brojni magistri, inžinjeri, doktori i doktoranti, koji su spremni svoje znanje, kompetencije i vještine staviti u funkciju rješavanja nagomilanih problema građana.

Skupu su se jos obratili nosioci liste za Skupštinu HNK Nermin Vrtić, nosioc liste za Parlament FBiH Anel Kljako, nosioc liste za Parlament BiH Mesud Hero, ministar u Vladi HNK Željko Laketić i generalni sekretar NES-a BiH Sanel Bajramović.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...