RADI SE PUNOM PAROM: Ministar Adnan Šteta objavio - "11 pješačkih prelaza dobilo je novi izgled"

U toku su intenzivni radovi na rekonstrukciji tramvajske pruge u Sarajevu, a radovi napreduju iz dana u dan.

  • Politika

  • 13. Sep. 2022  13. Sep. 2022

  • 1

U toku su intenzivni radovi na rekonstrukciji tramvajske pruge u Sarajevu, ali i cestovne infrastrukture u blizini pruge koji su vitalni za normalan protok saobraćaja u gradu. 

Radi se punom parom i radovi napreduju iz dana u dan, a posljednje informacije sa gradilišta objavio je danas na svom Twitter profilu sarajevski ministar saobraćaja Adnan šteta.

"11 pješačkih prelaza, u sklopu rekonstrukcije tramvajske pruge, dobilo je novi izgled na dionici od Ilidže do Čengić Vile",  istakao je ministar Šteta.

Podsjetimo, ministar je nedavno objavio kako su u toku testiranja nove tramvajske pruge na dionici od Ilidže do Čengić Vile, a počinju radovi na cjelini kod raskrsnice Remiza, kao i na pružnim prelazima kod Remize na glavnoj saobraćajnici, koji su u veoma kritičnom stanju.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...