KAPIDŽIĆ IZVRIJEĐAO HADŽIFEJZOVIĆA: "'Centralno smetljište' novinarstva!" 

"Kakogod jedno je SIGURNO. 'Centralno grijanje' će paliti petkom i subotom do drugog, a 'Centralno hlađenje' od drugog", naveo je Kapidžić. 

  • Mini market

  • 13. Sep. 2022  16. Sep. 2022

  • 12

Sarajevski arhitekta i bivši ministar prostornog uređenja, građenja i zaštite okoliša Kantona Sarajevo, Faruk Kapidžić, žestoko je napao novinara i urednika FACE televizije, Senada Hadžifejzovića, koji već duže vremena "ratuje" protiv Kapidžiićeve stranke SDA.  

Objavu Kapidžića prenosimo u cijelosti: 

"Svi su oprezni, svi šute, svi oni koji bi trebali nešto reći na bolesno novinarstvo bolesnog novinara. Svi ispred akademske i političke zajednice boje se da ne budu oni tema u petak ili subotu naveče, a to ne bi bilo nikako dobro za njihove današnje i buduće pozicije i glasove. Zato šute i samo promrmljaju ‘ne gledam ja to, ne interesuje me’ i kao mirni su. 

Ja sam miran tek kada kažem. 

I zato kažem, običan lopov, ucijenjena kukavica iskompleksirana imenom i porijeklom 'hrabro' iz studija sa visine, pljuje najgore gadosti, ovaj put po ženi, našoj Ministrici vanjskih poslova, dostojanstvenoj gospođi, nečijoj majci i nani. 'Hrabar' novinar i još 'hrabriji' urednik demonstrira 'hrabrost' i medijsku silu na jednoj ženi. 

Isto tako 'hrabro' traži određena i ciljana imena pljeskajući rukama, a ako ih od nekog časnog gosta ne dobije spisak potrebnih imena za blaćenje se povećava za ime istog. 

Kakogod jedno je SIGURNO. 'Centralno grijanje' će paliti petkom i subotom do drugog, a 'Centralno hlađenje' od drugog", naveo je Kapidžić. 

“Centralno smetljište” novinarstva Svi su oprezni, svi šute, svi oni koji bi trebali nešto reći na bolesno novinarstvo...

Posted by Faruk Kapidžić dia on Monday, 12 September 2022

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 12

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...