ZLATAN IBRAHIMOVIĆ ODGOVORIO ZVONIMIRU BOBANU: "U nogometnu mirovinu odlazim kada..."

"Kao tim smo jači nego prošle sezone. Pojačali smo se tijekom prijelaznog roka i sada imamo širu klupu. Da mi se nije svidjelo što se napravilo, ne bih bio ovdje", poručio je Ibrahimović.

  • Sport

  • 14. Sep. 2022  

  • 0

Zlatan Ibrahimović u 41. godini oporavlja se od operacije koljena. S Milanom ima ugovor na godinu dana, ali zasad nije najavio odlazak u mirovinu. U intervjuu za Gazzettu dello Sport odgovorio je Zvonimiru Bobanu, koji je ranije za isti medij rekao kako bi Ibrahimović trebao završiti karijeru.

"Boban je rekao da bih trebao u nogometnu mirovinu? Kad vidim igrača jačeg od sebe, hoću. No još ga nisam pronašao", odgovorio je švedski napadač. "Čut će se kad se vratim, na to možete računati. Sada je potrebno strpljenje", dodao je on.

"AC Milan je potpisao ugovor s vrhunskim igračem s Charlesom de Ketelaereom - dajte mu malo vremena", dodao je.

Inače, Milan je kao prvak Italije izborio Ligu prvaka, u kojoj je u grupi s Dinamom, Chelseajem i RB Salzburgom. "Kao tim smo jači nego prošle sezone. Pojačali smo se tokom prijelaznog roka i sada imamo širu klupu. Da mi se nije svidjelo što se napravilo, ne bih bio ovdje", poručio je Ibrahimović.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...