LIJEPA VIJEST: Počela izgradnja reflektora na jednom od najposjećenijih stadiona u BiH

Gradimo klub za budućnost - piše u objavi HŠK Posušje.

  • Sport

  • 14. Sep. 2022  

  • 0

Lijepa vijest dolazi iz Hercegovine, stadion HŠK Posušja uskoro će dobiti reflektore.

Posušje je prošle sezone u Premijer ligi Bosne i Hercegovine bio pravo osvježenje za domaću fudbalsku scenu, a tribine stadiona Mokri Dolac su gotovo u svakom susretu bile ispunjene do posljednjeg mjesta.

Danas je ovaj klub objavio da je na stadionu započeo historijski projekat, pošto su počeli radovi na izgradnji reflektorske rasvjete.

- Historija se nastavila pisati na jednom od najposjećenijih stadiona u BiH. Nakon uređenja svlačionica i pratećih prostorija, klub s Mokrog Doca krenuo je u realizaciju jednog od najvećih projekata u novijoj historiji. Na Mokrom Docu jutros je krenula izgradnja reflektorske rasvjete.

Tako ćemo uskoro na zelenom dragulju moći uživati u večernjim utakmicama.

Gradimo klub za budućnost - piše u objavi HŠK Posušje.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...