VOJIN MIJATOVIĆ OSTAVIO VODITELJA BEZ RIJEČI: "I vi svašta zovete u emisije. Pa on vam je sinonim za kriminal i korupciju u ovoj državi!" (VIDEO)

"Ni Lagumdžija ni niko neće spriječiti ni mene ni druge da biraju ni da budu birani."

  • Mini market

  • 14. Sep. 2022  14. Sep. 2022

  • 7

Potpredsjednik Socijaldemokratske partije i kandidat za državno Predsjedništvo, Vojin Mijatović, je u večerašnjem Pressingu govorio o političkim odnosima u jeku približavanja oktobarskih izbora

Osvrnuo se na riječi bivšeg predsjednika SDP-a Zlatka Lagumdžije koji je rekao kako ima čvrste dokaze da je Mijatović “Dodikov kandidat”?

"I vi svašta zovete u emisije. Od početka da krenemo. Lagumdžija je čovjek koji je doživio da bude izbačen u vlastitoj partiji. Ja nažalost nisam digao ruku za njegovo izbacivanje iz SDP-a. Smatrao sam da ja nemam pravo da odlučujem o tome i onda čovjek doživi da ga kao 'kera' izbace iz partije. Ja poslije takve situacije ne bih imao obraza da se obratim javnosti i dezavuišem javnost. Lagumdžija je sinonim korupcije i kriminala u ovoj državi. Bolje mu je da da objašnjenje za novac i vile koje posjeduje. On je grobar socijaldemokratije i nikada više neće biti faktor odluke u BiH“, kazao je i dodao:

“Naravno da nisam Dodikov kandidat. Ponedjeljkom sam Bakirov, utorkom Dodikov, srijedom BIA-in, četvrtkom američki. Hajde da se svi ti mediokriteti dogovore čiji sam. Ja sam sin Branislave i Dobrivoja iz Banjaluke i kandidat sam onog dijela građana koji vole svoju državu. Ni Lagumdžija ni niko neće spriječiti ni mene ni druge da biraju ni da budu birani."

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...