ŠTA NAM SE SPREMA: Sladić upozorava na vremenske (ne)prilike koje nas očekuju u narednim danima

Po njemačkom prognoznom modelu #ICON, ovo su akumulirane padavine za period od 15.09. do 20.09. Glavnina padavina očekuje se tokom petka i subote, kazao je on.

  • Vijesti

  • 15. Sep. 2022  

  • 0

Nedim Sladić, popularni bh. meteorolog, oglasio se na društvenim mrežama gdje je sa javnošću podijelio nove informacije o vremenskim (ne)prilikama koje nas očekuju u narednom periodu.

Prema prognozama koje je na svom Facebook profilu objavio Sladić, u periodu od 15.9 do 20.9 očekuje nas kišovito i hladno vrijeme.

- Afrika se vraća tamo gdje treba, a sa sjevera prema noći na nedjelju prodire hladna zračna masa, rekao je Sladić.

 

Dodao je da nas glavnina padavina očekuje u narednim danima, tačnije u petak i subotu.

- Po njemačkom prognoznom modelu #ICON, ovo su akumulirane padavine za period od 15.09. do 20.09. Glavnina padavina očekuje se tokom petka i subote, kazao je on.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...