"BIHAĆ MORA BITI LOKOMOTIVA RAZVOJA KRAJINE": Nermin Ogrešević i kandidati NES-a iz Bihaća prošetali gradom i razgovarali sa građanima

Delegacija NESBiH položila je cvijeće na mezar dr. Irfana Ljubijankića, a potom su obišli porodicu Pečenković, koja se dvadeset godina bavi poljoprivredom.

  • Politika

  • 15. Sep. 2022  15. Sep. 2022

  • 0

Na kandidatskim listama NESBiH - Regija 1 deset je Bišćana, koji su danas s Nerminom Ogreševićem, predsjednikom Narodnog evropskog saveza, prošetali Bihaćem i razgovarali sa građanima.

Ogrešević je istakao da Bihać ima potencijale koji se moraju pravilno iskoristiti .

"Bihać je prelijep grad sa ogromnim potencijalima, on mora biti lokomotiva razvoja Krajine i mi ćemo se truditi da tako i bude", kazao je Ogrešević.

Delegacija NESBiH položila je cvijeće na mezar dr. Irfana Ljubijankića, a potom su obišli porodicu Pečenković, koja se dvadeset godina bavi poljoprivredom.

Isak Pečenković ukazao je na potrebu otvaranja Selekcijske službe u Unsko-sanskom kantonu.

"Vlada Unsko-sanskog kantona već je pokrenula proceduru i neki su dokumenti već usvojeni. To je ozbiljan projekt koji ćemo podržati i cilj nam je da na tome rade stručnjaci, a kako bi prije svega podržali naše poljoprivrednike i osigurali im standard i kvalitetu", istakao je Ogrešević.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...