PIŠI PROPALO: Otkazana još jedna važna sjednica Vijeća ministara BiH…

Direktoru GP BiH i zamjeniku, kao i direktoru i zamjenicima direktora DKPT-a i zamjeniku direktora SIPA-e mandati su istekli krajem maja. 

  • Vijesti

  • 16. Sep. 2022  

  • 1

Iako je za danas bila najavljena sjednica Vijeća ministara BiH, nakon što su ranije dvije otkazane zbog nedostatka kvoruma, i ona je otkazana. 

Dnevni red ni za ovu sjednicu nije bio objavljen iako je predsjedavajući VM BiH Zoran Tegeltija bio najavio da će on biti dopunjen sa još nekim tačkama koje budu spremne za usvajanje. Međutim, do toga neće doći. 

Na čekanju su već duže od mjesec i imenovanja čelnika policijskih agencija DKPT-a, GP BiH i zamjenika direktora SIPA-e, a listu kandidata uputio je Nezavisni odbor PS BiH Vijeću ministara BiH.

Direktoru GP BiH i zamjeniku, kao i direktoru i zamjenicima direktora DKPT-a i zamjeniku direktora SIPA-e mandati su istekli krajem maja. 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...