AKADEMIK SLAVO KUKIĆ: Jedna stvar se mora priznati Željku Komšiću…

Ovoga puta Kukić je govorio o razlici između kandidatkinje HDZ-a BiH za člana Predsjedništva BiH Borjane Krišto i kandidata Željka Komšića.

  • Politika

  • 16. Sep. 2022  16. Sep. 2022

  • 26

Slavo Kukić, bosanskohercegovački akademik i ugledni sociolog, oštar je kritičar politike koju vode etnonacionalne politike u BiH,  s posebnim naglaskom na politiku koju vodi lider HDZ-a BiH Dragan Čović.

Osim čestih kritika na račun Čovića, Kukić je često kritizirao i nastupe člana Predsjedništva BiH Željka Komšića, te otvoreno govorio o Komšićevim potezima s kojima se nije slagao.

Ovoga puta Kukić je za N1 govorio o razlici između kandidatkinje HDZ-a BiH za člana Predsjedništva BiH Borjane Krišto i kandidata Željka Komšića.

Kukić je kazao kako se Komšiću mora priznati da je zaslužan što nije došlo do razbijanje Bosne i Hercegovine.

Pogledajte video.

Komentari - Ukupno 26

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...