NOVI UDAR NA KOMŠIĆA: Pogledajte šta je hrvatski šef diplomacije izgovorio o članu Predsjedništva Bosne i Hercegovine (VIDEO)

Ministar vanjskih poslova Hrvatske govorio o izjavi člana Predsjedništva BiH.

  • Politika

  • 17. Sep. 2022  17. Sep. 2022

  • 15

Ministar vanjskih i europskih poslova Republike Hrvatske Gordan Grlić Radman posjetio je jučer Bosansku Posavinu.

Tom je prilikom razgovarao s čelnim ljudima Čovićeve nevladine organizacije Hrvatski narodni sabor. Komentirao je i nedavnu izjavu člana Predsjedništva BiH Željka Komšića u Maglaju - o Hrvatskoj kao jednom od agresora na Bosnu i Hercegovinu.

- Gospodin Komšić takvim svojim pristupom diže političke tenzije. Kako može govoriti tako o Republici Hrvatskoj? On ili ne pozna povijest ili ne želi poznavati one prilike koje su bile prije 30 godina. To je čovjek koji ne priznaje vladavinu prava. Da nije bilo Republike Hrvatske i njezine snažne vojne i političke podrške ne bi bilo niti jedinstvene i cjelovite Bosne i Hercegovine, rekao je ministar Gordan Grlić Radman.

Pogledajte šta je hrvatski šef diplomacije izgovorio o članu Predsjedništva Bosne i Hercegovine.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 15

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...