GODINE SU SAMO BROJ: Pjevačica Indira Levak proslavila 49. rođendan, pa objavom oduševila fanove na Instagramu…

Otkrila je i šta je dobila na poklon od svog supruga.

  • Estrada

  • 17. Sep. 2022  

  • 0

Pjevačica Indira Levak pokazala je svojim obožavateljima putem videa na Instagram profilu kako su njezin suprug Miroslav Levak i njezin psić Blue reagirali na njezine godine, a simpatični video sve je nasmijao do suza. 

"49– ti! To je samo brojka, vjerujte mi. Osjećam se kao da imam 25, još sam uvijek prpošna, plesasta i luda", rekla je pjevačica u videu. 

Otkrila je i šta je dobila na poklon od svog supruga.

"I tko kaže da muškarci ne osluškuju vaše želje? Zamislite da sto puta kažete svom mužu kako imate Shureov mikrofon, ali i da vam treba Shureov ‘’in ear”", govorila je Indira.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...