ANA BRNABIĆ NA EUROPRIDE ŠALJE SVOJU PARTNERKU MILICU ĐURĐIĆ: Premijerka Srbije će nadgledati bezbjednost

Otkrila je i da ona lično neće biti na šetnji jer će se “zalagati da svi budu bezbedni”.

  • Regija

  • 17. Sep. 2022  

  • 0

Kako Nova.rs saznaje, Ana Brnabić je održala hitan sastanak sa evropskim zvaničnicima. Tema današnjeg sastanka je Europride, a otkrila je da će je na šetnji predstavljati njena partnerka Milica Đurić.

Predsjednicu Vlade Anu Brnabić će na ovogodišnjem Europrideu predstavljati njena partnerka Milica Đurđić, rekla je ona na današnjem sastanku sa EU zvaničnicima.

Otkrila je i da ona lično neće biti na šetnji jer će se “zalagati da svi budu bezbedni”.

Kako saznaje izvor Nova.rs iz diplomatskih krugova, izjavila je da ona neće prisustvovati dok se lično ne pozabavi da će svi učesnici biti bezbjedni. Nadgledaće rad bezbjednostnih službi, izjavila je ona.

Sastanku su prisustvovali evropski zvaničnici koji su upravo povodom Europride došli u Beograd.

Ono što jeste izazvalo čuđenje među diplomatskom zajednicom je što u pozivu na prijem nije navedeno povodom čega se ovaj prijem organizuje.

 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...