METEOROLOG NEDIM SLADIĆ O VREMENSKIM PRILIKAMA U BiH: "Ako se probudite prije devet sati..."

U jutarnjim satima će biti magle po kotlinama i uz riječne tokove, ali kako kaže, neka vas to ne obeshrabti jer tokom dana slijedi preokret.

  • Vijesti

  • 17. Sep. 2022  17. Sep. 2022

  • 0

Danas je u našoj zemlji bilo oblačno vrijeme sa kišom i pljuskovima, ponegdje praćeno grmljavinom, a na planini Vlašić i Prokoškom jezeru zabilježene su i prve pahulje.

Međutim, sutra nas očekuje potpuni preokret. Bh. meteorolog Nedim Sladić najavio je da nakon obilnih padavina i snijega sutra nas očekuje sunčano vrijeme.

U jutarnjim satima će biti magle po kotlinama i uz riječne tokove, ali kako kaže, neka vas to ne obeshrabti jer tokom dana slijedi preokret.

"A sutra… sunčano! Ako se probudite prije 9 sati, bit će magle po kotlinama i uz riječne tokove centralne, sjeverozapadne i istočne Bosne i neka vas to ne obeshrabri. Bit će lijep i idealan dan za laganu poslijepodnevnu šetnju na ugodnih sarajevskih 15°C, a na čiju vrijednost rijetko ko može naći bilo kakvu zamjerku", napisao je Sladić na Faceboku.

A sutra… sunčano! Ako se probudite prije 09 sati, bit će magle po kotlinama i uz riječne tokove centralne,...

Objavljuje Nedim SladićSubota, 17. rujna 2022.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...