VOZILO IZLETJELO S CESTE: Draško Stanivuković imao saobraćajnu nezgodu, policija je izašla na teren...

Posljednjih dana to vozilo je oblijepljeno predizbornim sloganima kandidata PDP-a koji je na predstojećim Opštim izborima nosilac liste PDP-a za Narodnu skupštinu u Izbornoj jedinici tri.

  • Hronika

  • 18. Sep. 2022  18. Sep. 2022

  • 0

Draško Stanivuković, gradonačelnik Banjaluke, imao je sinoć lakšu saobraćajnu nezgodu u kojoj nije bilo povrijeđenih.

Stanivuković je nezgodu imao na putu prema Trapistima. Oštećeno je vozilo u kome je bio gradonačelnik Banjaluke, ali nije poznato da li ga je on vozio. Njegov Volkswagen Amarok je izletio sa ceste, javlja Bl portal.

altFoto: Bl portal

Policija je izašla na teren. 

Još nije poznat uzrok nezgode i ko je vozio automobil. Radi se o privatnom vozilu porodice Stanivuković kojeg koristi gradonačelnik. Posljednjih dana to vozilo je oblijepljeno predizbornim sloganima kandidata PDP-a koji je na predstojećim Opštim izborima nosilac liste PDP-a za Narodnu skupštinu u Izbornoj jedinici tri.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...