DOBRODOŠ`O PREDSJEDNIČE: Nakon što je Komšić iznenadio mladence i pojavio se na svadbi, oglasio se i mladoženja...

Sa izabranicom svog srca Elmom Smajović se vjenčao jučer, a slavlje u restoranu Casablanca u blizini Goražda u popodnevnim satima je upotpunjeno dolaskom Komšića i Podžića.

  • Društvo

  • 18. Sep. 2022  

  • 3

Jutros se nakon burne noći i velikog slavlja oglasio i mladoženja kojem je član Predsjedništva BiH Željko Komnšić iznenada uveličao svadbeno slavlje.   -Uputio sam poziv predsjedniku Komšiću na svadbu. Hvala predsjedniku što se odazvao na naše veselje. Meni to kao vojniku Oružanih snaga Bosne i Hercegovine puno znači. Hvala vam što ste uljepšali naš dan, poručio je mladoženja Muamer Hrelja.   Podsjetimo, član Predsjedništva BiH Željko Komšić sinoć je s ministrom odbrane BiH Sifetom Podžićem učinio veliku ljudsku gestu i ispunio želju pripadniku Oružanih snaga BiH da prisustvuju njegovoj svadbi, piše Ljudski.ba.

Goraždanin Muamer Hrelja pisao je članu Predsjedništva BiH Željku Komšiću kako mu je velika želja da mu ako bude imao vremena bude gost na svadbi. Pismo je poslao, ali se nije nadao da će mu se želja ispuniti..

Sa izabranicom svog srca Elmom Smajović se vjenčao jučer, a slavlje u restoranu Casablanca u blizini Goražda u popodnevnim satima je upotpunjeno dolaskom Komšića i Podžića.

Mladenci, a posebno mladoženja nisu skrivali radost jer su dobili neočekivani poklon, a dolazak Komšića izazvao je oduševljenje među svatovima. Ovim gestom Komšić je pokazao da ga funkcija koju obavlja nije odvojila od građana. Na svadbi se zadržao više od jednog sata.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...