"POGRIJEŠIO SAM ŠTO SAM...": Bjelogrlić na sudu dao izjavu šta se dešavalo u noći prebijanja režisera Antonijevića

Glumac Dragan Bjelogrlić je danas pred Prvim osnovnim sudon izjavio da je 23. avgusta prošle godine u hotelu u Nišu, kada je udario reditelja Predraga Gagu Antonijevića, branio svoju čast, pišu domaći mediji.

  • Estrada

  • 19. Sep. 2022  19. Sep. 2022

  • 2

Za početak želim da kažem da sam te večeri branio svoju čast, ali na pogrešan način, izjavio je Bjeligrlić na početku izlaganja.

"Pogriješio sam što sam nasjeo na provokacije Predraga Antonijevića, koje su trajale skoro dvije godine. Od 14. godine se bavim glumom, 45 godina sam na javnoj sceni, ne možete naći ni jedan moj ekces. Nemoguće je da u 58. godini, u jednoj noći postanem nasilnik. Koliko god da sam svjestan svoje greške, nisam učinio krivično djelo", rekao je, piše Kurir.

Tokom dva sata iznošenja odbrane, Bjelogrlić je govorio o njegovom i Antonijevićevom odnosu, te naveo da su bili korektni i da su čak sarađivali na seriji "Ubice mog oca", ali da poslije toga više nisu imali poslovne odnose.

Kako je naveo, sve je počelo u januaru 2020. kada je Antonijević medijima poslao pismo i e-mail koji mu je navodno poslao Bjelogrlić, a u kom ga Antonijević optužuje za “mito i korupciju”, piše gore pomenuti portal.

Do incidenta u Nišu, kako je naveo, slučajno su se sreli nekoliko puta, kada ga je Antonijević navodno nazivao pogrdnim imenima i ponavljao da mu je mjesto u zatvoru. Kobne večeri Antonijević se, kako tvrdi Bjelogrlić, nepozvan pojavio na proslavi ekipe filma Nečista krv i nekoliko puta ponovio pred ljudima ista dobacivanja.

"Katarina Radivojević je pitala 'jel ovo Gaga tebe nešto provocira', kasnije je na saslušanju, a ja znam zašto, rekla da to nije izgovorila", naveo je glumac pred sudom, prenose mediji, navodeći da je bio uznemiren i iznerviran ali da je sa svojom ekipom ušao u lobi, kada je ponovo čuo Antonijevićeve provokacije.

"Krenuo sam ka toaletu, čuo sam kada je rekao 'ma pi..u u zatvor', izgubio sam kontrolu, prišao sam, pitao ga dokle će da me provocira i udario mu šamar. Pokušao je nešto nogama, krenuo rukom ka piksli ili flaši, ja sam ga uhvatio za ruku i zadao mu još nekoliko udaraca zatvorenom šakom", rekao je Bjelogrlić, navodeći da je siguran da se to ne bi dogodilo da Antonijević navodno nije potegao rukom ka flaši.

"Razdvojili su nas, otišao sam da uzmem svoj sako, a onda se desio drugi dio tuče. Nasrnuo je na mene, oborio me na pod i zadao mi nekoliko udaraca, a onda su nas ponovo razdvojili", dodao je Bjelogrlić, piše Kurir.

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...