MILANOVIĆI NA SAHRANI KRALJICE: Ušli iza Macronovih, prva dama stigla je s crnim šeširom...

Milanovići su u Westminstersku opatiju stigli oko 11 sati. Predsjednik na sebi ima klasično crno odijelo, dok je prva dama svoje crno odijelo nadopunila crnim šeširom s mašnom...

  • Regija

  • 19. Sep. 2022  19. Sep. 2022

  • 4

Hrvatski predsjednik Zoran Milanović sa suprugom Sanjom Musić Milanović stigao je u London na posljednji ispraćaj kraljice Elizabete II.

Milanovići su u Westminstersku opatiju stigli oko 11 sati. Predsjednik Hrvatske na sebi ima klasično crno odijelo, dok je prva dama svoje crno odijelo nadopunila crnim šeširom s mašnom.

Milanoviće su fotografi 'ulovili' pri ulasku u opatiju iza francuskog predsjednika Emmanuela Macrona i prve dame Brigitte.

"Cijeli uži centar Londona pretvorio se u pješačku zonu. Na svakom koraku su policija i vatrogasci, nebom lete helikopteri. Tu je i hitna pomoć. Sve je spremno za veliku kraljičinu sahranu. Preko ekrana će sahranu, pretpostavlja se, pratiti 4 milijarde ljudi, a u Londonu su dva miliona ljudi na ulicama", kaže reporter 24sata.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...