OPASAN PLAN ALEKSANDRA VUČIĆA: „U narednih šest mjeseci najavljujem stvaranje…“

Vučić je naveo i kako vjeruje da će ovaj pokret imati veliku podršku naroda.

  • Regija

  • 20. Sep. 2022  20. Sep. 2022

  • 8

Predsjednik Srbije i lider Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić najavio je stvaranje velikog državotvornog pokreta.

Vučić je naveo kako će ovaj nacionalni pokret za opstanak i napredak Srbije biti formiran u narednih šest meseci.

„Najavljujem stvaranje u narednih šest meseci velikog državotvornog i nacionalnog pokreta za opstanak i napredak Srbije, i da se suprotstavimo svim ovim teškim bolestima koje su u političkom smislu ophrvale naše društvo“, rekao je Vučić.

„Mi moramo da se izborimo za taj put normalne i pristojne Srbije. To je put koji sam krčio za široki pokret naroda, da se vidi besmisao ovih koji bi rasturili državu u jednom danu, čak i ovi drugi koji ne kriju da bi sutra priznali nezavisno Kosovo“, izjavio je Vučić i dodao:

„Da napravimo pristojnu Srbiju u kojoj će svi biti zaštićeni, to je nešto što je Srbiji potrebnije nego ikada, moramo da sačuvamo normalnost, pristojnost, stabilnost i mir u zemlji.“

Vučić je naveo i kako vjeruje da će ovaj pokret imati veliku podršku naroda, javlja Nova.rs.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 8

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...