HAMMOND NALETIO NA SVOJ STARI AUTO: Odmah ga je kupio (VIDEO)

Očaran kao nekad.

  • Auto

  • 22. Sep. 2022  22. Sep. 2022

  • 0

Novinar, voditelj i pisac iz Velike Britanije Richard Hammond veliki je fan automobila, ali ni on ne može imati sve što poželi. 

Financije nisu problem, već je problem bio prostor. Upravo je zbog toga prodao jednog od svojih britanskih klasika, Jaguar XJR. I odmah zažalio. A sada mu se pružila jedinstvena prilika jer se automobil ponovno našao u prodaji. 

Luksuzni trkač s kraja devedesetih reklamirao se kao bivši Hammondov auto, a nakon kupovine nije mijenjao vlasnika. Hamster ga je odlučio otkupiti i trajno zadržati. Nakon emotivnog susreta s automobilom izašao je na prvu vožnju i odmah se očarao.

Čudeći se zašto ga je uopće prodavao, donio je odluku da automobil treba temeljito obnoviti. 

(Index.hr) 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...