DEMI MOORE, UOČI 60. ROĐENDANA: Pohvalila se besprijekornom figurom

Donedavno je glavna tema bilo njeno lice koje je uništila zahvatima i botoksom, no čini se da je Demi pronašla način da skrene pažnju na dijelove svojeg tijela kojima se najviše ponosi.

  • Show

  • 22. Sep. 2022  22. Sep. 2022

  • 0

Tako se ovog ljeta okušala i kao model za kupaće kostime koje je i dizajnirala u suradnji s brendom Andie Swim, a fanovi se nisu mogli prestati čuditi njenoj besprijekornoj figuri.

Sada je na svom profilu na Instagramu podijelila još jedan niz fotografija na kojima reklamira badiće i ponovno sve raspametila.

"Kako možeš izgledati još bolje nego prije 20 godina?", "Još si seksi", "Prezgodna žena", samo su neki od brojnih komplimenata koje je dobila.

Donedavno je glavna tema bilo njeno lice koje je uništila zahvatima i botoksom, no čini se da je Demi pronašla način da skrene pažnju na dijelove svojeg tijela kojima se najviše ponosi.

Glumica je nedavno potvrdila i vijest da je posljednjih nekoliko mjeseci u vezi sa slavnim chefom Švicarcem Danielom Hummom.

Demi iza sebe ima tri propala braka. Prvi suprug bio joj je glazbenik Freddy Moore, s kojim je u braku bila od 1980. do 1985. godine, a nakon razvoda zadržala je njegovo prezime. Zatim se 1987. godine udala za Brucea Willisa, s kojim je dobila tri kćeri, a razveli su se 2000. Pet godina kasnije pred oltar ju je odveo 15 godina mlađi Ashton Kutcher, a brak s njim potrajao je do 2013. i nakon toga nije imala ozbiljne veze.

 (Dnevnik.hr) 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...