NENAMETLJIVA ELEGANCIJA: Široke hlače vladaju ovom sezonom, a svi će htjeti imati barem jedan 'puddle' model (FOTO)

Puddle hlače označavaju model iznimno širokih, ali i dugačkih nogavica koje skrivaju čak i cipele, a svojim oblikom podsjećaju na lokvice (puddle).

  • Žena

  • 23. Sep. 2022  

  • 0

Široki modeli hlača u posljednjih nekoliko sedmica bilježe vrtoglav porast popularnosti, a svojom udobnošću vrlo lako zamjenjuju i omiljene traperice. Ove jeseni ljubitelji širokih hlača uživat će u doista sjajnim modelima, a u ormaru će sigurno htjeti imati, barem jedne, 'puddle' hlače.

Puddle hlače označavaju model iznimno širokih, ali i dugačkih nogavica koje skrivaju čak i cipele, a svojim oblikom podsjećaju na lokvice (puddle).

Ovakav model dokaz je da je udobnost i dalje jedan od temeljnih zahtjeva po pitanju izbora odjeće, a različite varijante iznimno širokih hlača visoko su na popisu poželjnih odjevnih komada. Stoga, ako ste zaljubljenica u casual stajlinge koji označavaju bezbrižnu i nenametljivu eleganciju, puddle hlače trend su koji ćete obožavati.

Široke hlače visoko su na popisu poželjnih odjevnih komada

(Foto: Profimedia)

Puddle karakterizira oponašanje siluete lokvice oko stopala, uzrokujući, u brojnim prilikama, to da se rub hlača vuče po podu. 

Brojni brendovi uvrstili su puddle hlače u svoje kolekcije, a ovaj trend usvojili su i Balenciaga i Fendi, navodi Tportal.hr. 

'Puddle' hlače upečatljiv su modni komad koji nerijetko dominira stajlingom

(Foto: Profimedia)

Trend koji više skida nego odijeva odlično funkcionira u kombinaciji s kratkim i izrezanim topovima, ali i s haljinama, pri čemu od hlača ostaju vidljive samo nogavice kreirajući vrlo atraktivan izgled.

'Puddle' hlače čine sjajan spoj s cut-out modelima

(Foto: Profimedia)

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...