SVE SE HOĆE KAD SE MOŽE: Nina Badrić pozirala s torbom od 4,5 hiljade eura

Pjevačica je na Instagramu podijelila fotografiju u ležernom izdanju.

  • Estrada

  • 24. Sep. 2022  24. Sep. 2022

  • 2

Ninu Badrić ne krije da voli brendirane komade, a ovaj put se počastila torbom u vrijednosti 4,5 hiljade eura.

Pjevačica je na Instagramu podijelila fotografiju u ležernom izdanju iz Slovenije. Odjenula je crne hlače s bijelim detaljima, prugastu majicu te tamnocrvenu jaknu.

Ovo ležerno izdanje upotpunila je čizmama te skupocjenom Yves Saint Laurent torbom od 4,5 hiljade eura. Komplimenti na račun njenog izgleda samo su se nizali na društvenim mrežama.

Da voli modu Nina je otkrila još 2014. godine kazavši i ko su za nju modne ikone.

"Kod nas je danas moda, forsiranje modnih komada. Ne volim to kod nas, da svaka žena koja ima više novaca kupi par komada, i ona je modna ikona. Lako se meni u životu obući koja sebi mogu priuštiti neku skupu stvar, ali to za mene nije stil", objasnila je Badrić te dodala da su za nju modne ikone djevojke koje se odjenu za nešto manje novca i oduševe.

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...