NERMIN VRTIĆ UPOZORIO BIRAČE: "Cilj HNS-a je uzeti apsolutnu većinu u Skupštini HNK, oni neće ispustiti nijedan glas, a probosanski blok je uspavan..."

"Probosanski blok je uspavan, ja vas pozivam na budnost, jer H komponenta ide u 3 kolone, i neće imati ni glasa prosutog. Njihov cilj je apsolutna većina u Skupštini HNK, pojedine stranke traže od vas glasove, a nisu u stanju napuniti ovu salu, niti pozorište u Mostaru, niti postoje u Stocu ili Čapljini", upozorio je nosilac liste NES-a za Skupštinu HNK Nermin Vrtić.

  • Politika

  • 24. Sep. 2022  24. Sep. 2022

  • 0

Narodni evropski savez regije Hercegovina priredio je spektakularan predizborni skup u Konjicu.

Kino dvorana u Konjicu bila je premala da primi sve stanovnike Konjica, koji su došli kako bi pružili podršku kandidatima Narodnog evropskog saveza na Općim izborima 2022 godine.

Pred prisutnim građanima govorili su: Šefik Žiko predsjednik Općinskog odbora NES Konjic, kandidati za Skupštinu HNK Minela Krpo, ministar privrede HNK Željko Laketić, Aida Šabanović, Selma Vila, dr. Aida Hadžović, Mesud Hero nosilac liste za Parlament Bosne i Hercegovine, Anel Kljako nosioc liste za Parlament Federacije Bosne i Hercegovine, prvi komadant i osnivač Armije BiH predsjednik BPS – a , general Sefer Halilović, te Ibrahim Hadžibajrić, zamjenik predsjednika NES-a.

Nermin Vrtić nosioc liste za Skupštinu HNK prisutnima je kazao: “Glas za stranke koje imaju poluprazne dvorane je glas za HDZ i za treći entitet”

Dragi prijatelji politika nije igra i zabava.

Političari moraju biti iskusni principjelni i jaki ljudi, pogotovo u našem kantonu, pogotovo ovdje gdje svakodnevno svjedočimo napadima HNS – a.

Probosanski blok je uspavan, ja vas pozivam na budnost, jer H komponenta ide u 3 kolone, i neće imati ni glasa prosutog. Njihov cilj je apsolutna većina u Skupštini HNK, pojedine stranke traže od vas glasove, a nisu u stanju napuniti ovu salu, niti pozorište u Mostaru, niti postoje u Stocu ili Čapljini.

Oni će prosuti vaš glas nemoj te im dati povjerenje. Zapamtite! Glas za stranke koje imaju poluprazne dvorane u HNK je glas za HDZ”, poručio je Nermin Vrtić nosioc liste za Skupštinu HNK.

“Mi imamo 70% mladih ljudi na listama na svim nivoima vlasti! Trebate biti hrabri, vaša obaveza je da donesete promjene, omladino ne budite kukavice! NES će se poslije ovih izbora pitati”, poručio je kandidatima i okupljenima u Konjicu Ibrahim Hadžibajrić, zamjenik predsjednika NES-a.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...