ENTUZIJASTI OKUPLJENI U BOSANSKI SABOR PORUČUJU: "Luđačku košulju koja nam je navučena u Daytonu teško ćemo skinuti" (VIDEO)

Oni večeras pokušavaju iznijeti svoje mišljenje o preuređenju države kako bi se napravio bolji i efikasniji sistem.

  • Politika

  • 24. Sep. 2022  24. Sep. 2022

  • 0

"Luđačku košulju koja nam je navučena u Dejtonu teško da ćemo tako lako skinuti. Duhovi prošlosti i dalje obitavaju na ovim prostorima ne dozvoljavajući nikakav napredak", navodi grupa entuzijasta pod parolom Bosanskog sabora.

Oni večeras pokušavaju iznijeti svoje mišljenje o preuređenju države kako bi se napravio bolji i efikasniji sistem, prenosi Hayat.ba.

"Saglasnosti nema o napretku zemlje i zbog toga tapkamo u mjestu godinama", navode entuzijasti.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...