REZULTAT JE BIO U DRUGOM PLANU: Crnogorska muzička zvijezda bodrila Crnu Goru, pa zapjevala sa nogometašima BiH (VIDEO)

Nakon meča za njega je noć tek počela, a sve je proteklo u prijateljskom ambijentu.

  • Estrada

  • 26. Sep. 2022  

  • 0

Pjevač Šako Polumenta rado je viđen gost na proslavama mnogih regionalnih nogometnih zvijezda, ali ovog puta se našao “između dvije vatre”.

Šako je, naime, zapjevao na slavlju nogometašima Bosne i Hercegovine nakon što su minulog petka pobijedili Crnu Goru u Zenici.

Imajući u vidu specifičan domaćinski odnos i izuzetno gostoprimstvo koje su navijači BiH priredili svim kolegama iz Crne Gore, Šako je na Instagramu objasnio kako je “nevjerovatan osjećaj kada je pola Crne Gore bilo na utakmici”, a dodaje da je baš svaki čovjek ponio najljepše utiske kući”.

No, nakon meča za njega je noć tek počela, a sve je proteklo u prijateljskom ambijentu.

“Rezultat je, čini mi se, u drugom planu koliko se pokazalo da Jugoslavija još živi, toliko ljubavi… Biti dio svega, ispred stadiona, pa kasnije na teren. Hvala vam, dobri ljudi. Mi smo kasnije duboko u noć nastavili sa ljubavlju ko zna koji put sa sjajnim momcima”, opisao je Šako avanture iz Zenice sa zvijezdama kao što su Edin DžekoMiralem Pjanić

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...