MIRKO ŠAROVIĆ PORUČUJE: "Milanoviću se gadi srpski narod, a Dodik s njim banči u Laktašima"

Jelena Trivić, kandidat za predsjednika Republike Srpske, rekla je da se u Istočnoj Ilidži osjeti pobjednička atmosfera, te da joj je drago da su sve stranke opozicije snažno stale iza zajedničkih kandidata.

  • Politika

  • 26. Sep. 2022  

  • 4

Mirko Šarović, kandidat za člana Predsjedništva BiH, izjavio je u Istočnoj Ilidži da je ona bastion SDS, koji će dati veliki doprinos ukupnoj pobjedi na oktobarskim izborima, saopćeno je iz SDS-a. 

Šarović je rekao da ako padne Dodik, a pašće na izborima, cijela imperija se ruši kao domine, te istakao da posebno želi naglasiti osudu svakog ko šuruje sa predsjednikom Hrvatske Zoranom Milanović, koji omalovažava srpski narod.

- Milanović je izjavio da mu se gadi Srbija i srpski narod, a pojedini kao Dodik sa njim banči u Laktašima. To nek mu je na sramotu, želim to da istaknem jer je očigledno i potpuno jasno da Dodik vodi hrvatsku politiku, što još jednom osuđujem - rekao je Šarović.

Jelena Trivić, kandidat za predsjednika Republike Srpske, rekla je da se u Istočnoj Ilidži osjeti pobjednička atmosfera, te da joj je drago da su sve stranke opozicije snažno stale iza zajedničkih kandidata.

- Očekujem pobjedu gospodina Mirka Šarovića i mene na pojedinačnim izborima. Poručujem da je Republika Srpska sigurna u našim rukama, mi znamo kako da zaustavimo političko ludilo u BiH, to najbolje zna Mirko Šarović. Pobijedit ćemo korupciju, otvoriti prostor za više investicija i nova zapošljavanja, a samim tim osigurati sredstva za reformu zdravstva i obrazovnog sistema - poručila je Trivić.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...