DODIK U PANICI, OGLASIO SE IZ BEOGRADA: "Ispitivanje Novitovića nepotrebno, predstavlja miješanje u izborni proces..."

-To je nešto što je u sferi ličnog obračuna tužioca i njihove prepotencije u tom pogledu", rekao je Dodik u Beogradu.

  • Politika

  • 26. Sep. 2022  26. Sep. 2022

  • 2

Milorad Dodik, član Predsjedništva BiH i lider SNSD-a, je rekao da je ispitivanje vršioca dužnosti direktora Republičke uprave civilne zaštite Milana Novitovića u Banjoj Luci potpuno nepotrebno i da je to miješanje u izborni proces.

"Ono što znam je da se nešto pripisuje u vezi sa zapošljavanjem bivšeg direktora Zavoda za zdravstveno osiguranja. To je nešto što je u sferi ličnog obračuna tužioca i njihove prepotencije u tom pogledu", rekao je Dodik u Beogradu.

-Ovo pogotovo nije trebalo da se učini u vremenu pred izbore, isključivo je motivisano s ciljem da napravi pometnju među ljudima, a Novitović nije neko ko nije dostupan", kazao je Dodik te dodao:

"Očigledno da to što oni inkriminišu Novitovića ne može logički biti održano na neki drugi način, ali oni su odlučili da se ovako direktno umiješaju u izborni proces", kazao je Dodik.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...