ZUCKERBERGOV TRENER SVE IZNENADIO: "I ne znate da je ovaj štreber tihi ubica" (VIDEO)

Poslovni tajkun nije od onih koji će se povući u nevolji.

  • Show

  • 26. Sep. 2022  26. Sep. 2022

  • 0

Jedna od najvećih zvijezda koja je počela trenirati MMA je Mark Zuckerberg. On je izvršni direktor i osnivač kompanije Meta te jedan od najbogatijih ljudi na svijetu.

Softverski tajkun vježbao je u Guerrilla Jiu-Jitsu Martial Arts Academyju u Kaliforniji. Čini se da usavršava svoje vještine.

Zuckerbergov sparing partner iz videa objavljenog prošli mjesec, profesionalni je MMA borac, Kai Vu rekao je da Zuckerberg s njim privatno trenira nekoliko mjeseci.

“Mi ih zovemo jiu-jitsu štreberi. Nikad ne biste očekivali da će vas ovi momci moći srušiti. Sljedeća stvar koju znate je da vas napadaju ovim izuzetno tehničkim potezima. Ne znate da je ovaj štreber tihi ubica," rekao je Vu.

Vu je takođe dodao da poslovni tajkun nije od onih koji će se povući u nevolji.

 (Calf Kicker)   

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...