DODIK PROZVAO NURKIĆA: Hoće li mu Jusuf ostati dužan?

Dodik, omiljeni lik na RTS-u.

  • Društvo

  • 27. Sep. 2022  27. Sep. 2022

  • 8

Član Predsjedništva Bosne i Hercegovine Milorad Dodik, gostujući u TV emisiji Oko RTS-a, priznao da je čestitao košarkašima BiH pobjedu protiv Francuske u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo 2023., ali je naglasio i za koga on navija.

"Ja navijam za Srbiju. Ni tada nisam navijao za Bosnu. Ali sam smatrao da je uspjeh nekih momaka, čak koji su igrali i kod mene, kod nas u klubu, Igokei, i koje znam lično. I njima sam čestitao.

Mada vidim da su neki, pogotovo Nurkić, toliko ostrašćeni. To ne vidimo kod ovih košarkaša u Srbiji. Oni su daleko, da ne kažem, kosmpolitskiji, nego ovi. Ovi su stalno u nekoj mržnji",  zaključio je Dodik sportske teme.

Komentari - Ukupno 8

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...